Trans-Euro

Firma Transportowa

#1 2014-08-23 14:27:33

GrAuG

Nowy użytkownik

Punktów :   

Zmiana forum.

Witam, zastanawia mnie to, dlaczego firma nie postanowiła jeszcze zmiany forum na inne, nie koniecznie płatne.
Firma prosperuje na rynku VS od 4 lat, warto byłoby zmienić forum.Zmiana forum na ładniejsze, z większymi możliwościami to na pewno poprawi jakość VS.Ładniejsza szata sprawi, że będą do nas przychodzić zaufani kierowcy, a nie tak jak teraz, jest tylko grupka a inni przychodzą na 1 tydzień, "po zestaw" i do widzenia.
Sam polecam darmowy hosting "cba.pl" śmieszna nazwa trochę tak odchodząc od tematu.Ja znam się co nie co na postawieniu takiego forum.Koszt wynajęcia jakiegoś człowieka co by postawił forum to 5,10zł.Koszt stylu 20zł.Łącznie 30zł, chyba jest to możliwe, zainwestowanie 30zł.
Czekam na opinie innych, jak dla mnie zmiana forum to byłby duży PLUS dla firmy.
Pozdrawiam.

#2 2014-08-24 15:56:20

xZajec

Nowy użytkownik

48414686
Call me!
Punktów :   

Re: Zmiana forum.

Po 1. Szefowie nie mają czasu ponieważ pracują 2. Na co wydawać kasę jak jeszcze trochę i Arkadiusz zacznie jeździć 3. Nie powinieneś się tym interesować 4. Jesteś kierowca a nie doradca

#3 2014-08-25 19:39:19

GrAuG

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Zmiana forum.

Niby czemu mam się tym nieinteresować?, pracuję w tej vs, tak samo jak Ty i mi zależy na tym aby była jak najlepsza.
Po drugie wyraziłem tylko swoją opinie

Stopka forum

RSS